Muratura de varza cu ardei si hrean

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 kg varza alba
  • 3 kg ardei capia
  • 500 gr hrean
  • 400 gr zahar
  • 500 ml otet
  • sare

Mod de preparare

Se taie varza si ardeii marunt (pestisori). Se rade hreanul si se amesteca cu varza si ardeii, se adauga sare dupa gust. Zaharul se dizolva in otet si se toarna peste compozitie.

Se amesteca bine, se acopera cu un capac si se lasa, preferabil, 30 de ore dupa care se poate pune in borcane si deja se poate servi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cum sa faci cea mai buna baclava, dupa o reteta de Radu Anton Roman

Cum sa faci cea mai buna baclava, dupa o reteta de Radu Anton Roman

Cum sa faci cea mai buna baclava, dupa o reteta de Radu Anton Roman
Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata
Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu foi si gem de prune
1
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Reţetă de preparare a papanaşilor
2
Romania

Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor
Prajitura cu ciocolata si cocos
3
Dulciuri

Prajitura cu ciocolata si cocos

Prajitura cu ciocolata si cocos
Prajitura Fanta
4
Romania

Prajitura Fanta

Prajitura Fanta
Prajitura Tosca
5
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca