Se pune la fiert apa cu putina sare. Se spala dovleceii si apoi cand apa da in clocot, se pun dovleceii si se lasa cam 5 minute. Se pun la scurs intr-o sita.
Morcovul se taie bucatele, ceapa pestisori. Se aseaza in borcan usturoiul, morcovul, ceapa, ardeiul iute intercalate printre dovlecei. Se pregateste din otet, zahar, mirodenii, apa si sare o marinada care se pune la fiert si dupa ce a dat cateva clocote se varsa peste dovlecei. Se inchid borcanelele si se pun la loc racoros. Se serveste ca muratura. Pofta buna!
Nota: Puteti folosi dovlecei mari si sa ii taiati felii sau in bucatele.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii