Spalati si scurgeti zarzavatul, curatati-l si taiati-l marunt.
Tocati marunt verdeata.
Puneti-le intr-un vas mai larg si fierbeti-l bine, pana ce toate legumele sunt facute si lasati la racit.
Treceti totul prin masina de rosii si repuneti pe foc.
Fierbeti amestecand mereu, pana ce scade si are consistenta de bulion gros.
Turnati fierbinte in sticle, capsati si dati la dunst uscat.
Se poate servi simplu, langa preparate de carne (chiftele, snitele, fripturi, etc) sau se adauga la pregatirea diferitelor mancaruri (tocanite, sosuri, supe, ciorbe, erc)
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar ars
Comentarii