Se spala gogosarii, se indeparteaza cotoarele si se umplu cu struguri albi si negri
Se prepara un sos din 1 l otet de 9 grade, 3 l de apa, 4 lg sare, 500g zahar, foi de dafin si piper. Se da in clocot apoi se toarna peste gogosarii aranjati in borcan.
Mierea (250g) se adauga atunci cand compozitia este temperata. Se completeaza cu seminte de mustar. Se sigileaza si se depoziteaza la intuneric.
Dupa 7-8 zile se pot consuma.
Cantitatea de lichid o puteti micsora (numai sa pastrati proportiile) in functie de cati gogosari vreti sa puneti.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaNicio zi fara ciocolata! De aceea, va prezint o prajitura delicioasa. Este printre cele mai bune prajituri pe care le-am...
Prajitura OleMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii