Se spala gogosarii, se indeparteaza cotoarele si se umplu cu struguri albi si negri
Se prepara un sos din 1 l otet de 9 grade, 3 l de apa, 4 lg sare, 500g zahar, foi de dafin si piper. Se da in clocot apoi se toarna peste gogosarii aranjati in borcan.
Mierea (250g) se adauga atunci cand compozitia este temperata. Se completeaza cu seminte de mustar. Se sigileaza si se depoziteaza la intuneric.
Dupa 7-8 zile se pot consuma.
Cantitatea de lichid o puteti micsora (numai sa pastrati proportiile) in functie de cati gogosari vreti sa puneti.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustLa fel de cunoscuta in CSI ca si si placinta ruseasca cu branza pe care am postat-o anterior...
Cочники-Placinta ruseasca cu branza IIDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii