Se spala gogosarii, se indeparteaza cotoarele si se umplu cu struguri albi si negri
Se prepara un sos din 1 l otet de 9 grade, 3 l de apa, 4 lg sare, 500g zahar, foi de dafin si piper. Se da in clocot apoi se toarna peste gogosarii aranjati in borcan.
Mierea (250g) se adauga atunci cand compozitia este temperata. Se completeaza cu seminte de mustar. Se sigileaza si se depoziteaza la intuneric.
Dupa 7-8 zile se pot consuma.
Cantitatea de lichid o puteti micsora (numai sa pastrati proportiile) in functie de cati gogosari vreti sa puneti.
Am gasit pe blogul Laurei Adamache aceasta reteta si sincer nu am rezistat tentatiei de a o incerca!Va asigur ca gustul este...
Cosulete de linte cu guacamoleDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii