Gogosarii se spala si se curata de seminte, apoi se taie feliute si se pun in borcan. Adaugam restul ingredientelor si completam cu apa rece borcanul. Il capsam bine si il punem la sterilizat intr-o oala inalta in care sa putem acoperii borcanul cu apa. Cand incepe sa fiarbe se opreste focul si se mai lasa in apa fierbinte 5- 10 minute, apoi se scoate.
Se servesc cand se racesc.
- reteta este buna daca vrei sa faci cateva borcane de gogodari repede
- nu am probat reteta sa vad daca gogosarii se pastreza bine toata iarna, cert este ca o luna rezista sigur (la mine nu rezista mai mult pentru ca ii mancam)
Anul asta am decis sa fac bulion din rosii cherry,surpriza a fost sa constat ca sunt foarte carnoase, nici nu a trebuit sa le...
Bulion din rosii cherry de diverse forme si culori... amalgamRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoi
Comentarii