Gogosarii se spala si se curata de seminte, apoi se taie feliute si se pun in borcan. Adaugam restul ingredientelor si completam cu apa rece borcanul. Il capsam bine si il punem la sterilizat intr-o oala inalta in care sa putem acoperii borcanul cu apa. Cand incepe sa fiarbe se opreste focul si se mai lasa in apa fierbinte 5- 10 minute, apoi se scoate.
Se servesc cand se racesc.
- reteta este buna daca vrei sa faci cateva borcane de gogodari repede
- nu am probat reteta sa vad daca gogosarii se pastreza bine toata iarna, cert este ca o luna rezista sigur (la mine nu rezista mai mult pentru ca ii mancam)
Supa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorCum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii