Gogosarii se spala si se curata de seminte, apoi se taie feliute si se pun in borcan. Adaugam restul ingredientelor si completam cu apa rece borcanul. Il capsam bine si il punem la sterilizat intr-o oala inalta in care sa putem acoperii borcanul cu apa. Cand incepe sa fiarbe se opreste focul si se mai lasa in apa fierbinte 5- 10 minute, apoi se scoate.
Se servesc cand se racesc.
- reteta este buna daca vrei sa faci cateva borcane de gogodari repede
- nu am probat reteta sa vad daca gogosarii se pastreza bine toata iarna, cert este ca o luna rezista sigur (la mine nu rezista mai mult pentru ca ii mancam)
Ciorba de cartofi cu afumătură este una dintre cele mai gustoase din bucătăria românească tradițională....
Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională româneascăO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii