Ghiveci la borcan

Complexitate
redusa
Ghiveci la borcan

Ingrediente

  • Necesar pt 1 portie :
  • 1 litru ulei
  • 3 kg ceapa
  • 2 kg ardei grasi
  • 1 kg morcovi
  • 5 kg rosii
  • 1 kg fasole verde cruda
  • 2 buc vinete mari
  • 1 legatura mare frunze telina
  • 1 legatura mare frunze patrunjel
  • Ardei iuti facultative 2 buc
  • Sare dupa gust

Mod de preparare

Se pune intr-o cratita 1 litru de ulei, 3 kg de ceapa taiata solzisori si 2 kg de ardei taiati bucati mai mari si se lasa la calit;pe urma se adauga 1 kg de morcovi taiati felii subtire si se lasa la calit; cand sunt pe jumatate gata morcovii se adauga 5 kg rosii decojite si taiate cubulete mai mari, apoi se adauga 1 kg de fasole cruda iar spre sfarsit se adauga 2 vinete mari taiate cuburi; se pun frunze de telina, de patrunjel si ardei iute dupa preferinta si se condimenteaza cu sare si piper.

La sfarsit adaugam 1 lingura mare salicil sau 1 plic praf conservant.

Se pun in borcane si se pun borcanele in patura sa stea pana a doua zi .

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide
Friptura De Miel

Friptura De Miel

Friptura De Miel
Drob de Miel

Drob de Miel

Drob de Miel
Cele mai apreciate rețete
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
1
Aperitive

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Prajitura Kinder Bueno
2
Dulciuri

Prajitura Kinder Bueno

Aceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...

Prajitura Kinder Bueno
Negresa (III)
3
Dulciuri

Negresa (III)

Negresa (III)
Peste la cuptor - a la grec
4
Mancaruri cu peste

Peste la cuptor - a la grec

Peste la cuptor - a la grec
Cornulete cu Nuca II
5
Dulciuri

Cornulete cu Nuca II

Cornulete cu Nuca II
Parteneri
Ardei umpluti- Punjene paprike
Bucataras.RO

Ardei umpluti- Punjene paprike

Azi, 15 februarie, vecinii nostri din sudul Dunarii si-au pus straiele de sărbătoare, deoarece sărbătoresc Ziua...

Ardei umpluti- Punjene paprike
Cozonac pufos cu aluat oparit
Culinar.RO

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Pasca traditionala
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala