Se pune intr-o cratita 1 litru de ulei, 3 kg de ceapa taiata solzisori si 2 kg de ardei taiati bucati mai mari si se lasa la calit;pe urma se adauga 1 kg de morcovi taiati felii subtire si se lasa la calit; cand sunt pe jumatate gata morcovii se adauga 5 kg rosii decojite si taiate cubulete mai mari, apoi se adauga 1 kg de fasole cruda iar spre sfarsit se adauga 2 vinete mari taiate cuburi; se pun frunze de telina, de patrunjel si ardei iute dupa preferinta si se condimenteaza cu sare si piper.
La sfarsit adaugam 1 lingura mare salicil sau 1 plic praf conservant.
Se pun in borcane si se pun borcanele in patura sa stea pana a doua zi .
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii