Culegeti frunzele de vita de vie cat sunt fragede, adica in luna iunie- iulie. Spalati-le bine in mai multe ape.
Separat puneti la fiert apa cu sare.
Cand aceasta clocoteste introduceti pe rand cateva frunzele de vita de vie si lasati la infuzat doar cateva minute, pana incep sa-si schimbe culoarea, de la verde intens, spre galbui.
Scoateti cu o paleta si lasati la racit si scurs, intr-o strecuratoare. Introduceti-le in pungi pentru congelator, portionate dupa dorinta si inscriptionati. Dati la congelator.
Se pastreaza foarte bine intre 6- 12 luni.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaÎnvață să pregătești suberek cu carne: un preparat tradițional turcesc, crocant și savuros, umplut cu carne bine...
Șuberec - Rețeta de casă cu gust autenticMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii