Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superiaara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara pana da in primul clocot, apoi adaugam vinul rose si anasonul si lasam sa clocoteasca pana se leaga un pic siropul, dupa aceea adaugam perele intregi(sunt micute) si le fierbem in sirop pana se ingalbenesc si siropul are consistenta.
Se toarna fierbinte in borcane si se strang bine capacele, apoi le acoperim cu o patura groasa, lasand sa se raceasca in voie si abia apoi le depozitam in camari sau beciuri. Este o dulceata foarte aromata, cu un miros parfumat, iar perele sunt delicioase, ele consumate crude iti fac gura,,punga".
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii