Cuburile de dovlecel se amesteca cu zaharul, zaharul vanilat si zeama de lamaie. Punem si feliile de lamaie si le lasam asa doua ore, timp in care dovlecelul va lasa o multime de zeama.
Am pus acest amestec la foc si am lasat sa fiarba din momentul fierberii 10 min. Dupa ce am oprit focul, am pus deasupra vasului un servet de bucatarie de panza udat in apa rece si stors foarte bine.
Se lasa asa o ora cel putin.
Se pune din nou vasul cu dovlecei la foc si mai lasam iar sa fiarba din momentul fierberii 8-10 min.
Siropul nu trebuie sa-si schimbe culoarea, nu trebuie sa capete culoare de caramel.
Chiar daca vi se pare a fi cam lichid, siropul se va ingrosa cand se raceste. Nu trebuie nici macar sa luam spuma care se face in timpul fierberii. Acoperim iar vasul cu servetul ud si stors. Lasam pana se raceste complet. Se pune apoi dulceata in borcane.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii