Fructele se spala, se curata si se taie cubulete (pepenele si piersicile). Le-am asezat in vasul de la slow cooker, am adaugat si afinele.
Zaharul si zeama de lamaie le-am pus peste fructe si le-am lasat sa stea vreo 2 ore asa.
Am pornit slow cookerul pe temperatura inalta pentru 6 ore. Dupa 2 ore, am tras capul intr-o parte.
Samburi de nuca i-am prajit si am dat jos de pe ei coaja neagra, in maini am frecat samburi pana cand au ramas albi.
Am pus nuca in ultimele 10 minute de fierbere, la fel si menta legata cu ata, astfel incat sa o putem scoate.
Duceata am asezat-o in borcane bine spalate si uscate, le-am asezat cu gura in jos, dupa ce am pus capacul si le-am lasat la racit.
Am etichetat frumos si le-am asezat in camara.
Este o reteta de cartofi cu maioneza la cuptor, inspirata de la Andreea-Caroline. Multumesc, Andreea, pentru aceasta reteta!...
Cartofi auriiO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii