Fructele se spala, se curata si se taie cubulete (pepenele si piersicile). Le-am asezat in vasul de la slow cooker, am adaugat si afinele.
Zaharul si zeama de lamaie le-am pus peste fructe si le-am lasat sa stea vreo 2 ore asa.
Am pornit slow cookerul pe temperatura inalta pentru 6 ore. Dupa 2 ore, am tras capul intr-o parte.
Samburi de nuca i-am prajit si am dat jos de pe ei coaja neagra, in maini am frecat samburi pana cand au ramas albi.
Am pus nuca in ultimele 10 minute de fierbere, la fel si menta legata cu ata, astfel incat sa o putem scoate.
Duceata am asezat-o in borcane bine spalate si uscate, le-am asezat cu gura in jos, dupa ce am pus capacul si le-am lasat la racit.
Am etichetat frumos si le-am asezat in camara.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaAceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoDe ceva vreme am renuntat la painea din comert si am inceput sa fac paine de casa care are un gust si calitati nutritive net...
Paine cu faina integrala de secara si tarate de grauCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii