- fasolea curatata si spalata impreuna cu dovleacul curatat de coaja si taiat cuburi le oparim citeva minute in apa
- pregatim lihidul in urmatoarea proportie, pentru fiecare 100 ml de apa adaugam 150 ml otet alb, 1/2 lingurita de sare, 2 linguri cu zahar, 1 cuisor, 1 frunza de dafin si putina scortisoara, pe are le fierbem citeva minute
- in timp ce lichidul clocoteste noi umplem borcanele in straturi, apoi varsam lichidul cald peste, inchidem borcanul cu capacul cu filet si intoarcem borcanul cu capacul in jos. Il lasam asa pina se raceste, Se va forma vid.
Punem borcanul in loc intunecos si nu il deschidem decit dupa minim 2 saptamini.
O prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii