O conditie de baza ar fi ca bucatile de carne sa nu ia contact cu apa sub nici o forma.
Se pregateste vasul in care se va pastra carnea, curatat, spalat si uscat.
Usturoiul se amesteca cu cimbru si sare si formeaza un tot.
Se aseaza un strat de sare, si se pune un rand de carne.
Bucata langa bucata, fara a avea goluri de aer.
Un rand de sare un rand de carne. Sarea va fi din belsug, chiar in exces.
Ultimul rand de carne, ultimul rand de sare, care va fi de doua degete deasupra carnii.
Vasul bine capacit si asezat la loc rece si ferit de soare.
In timp pe masura ce se consuma se pune un teasc deasupra carnii sa nu ia aer, iar zeama peste care dam nu se scurge ci se lasa acolo.
Este o modalitate de a pastra carnea, de a o conserva pe o durata de timp mai lunga.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii