O conditie de baza ar fi ca bucatile de carne sa nu ia contact cu apa sub nici o forma.
Se pregateste vasul in care se va pastra carnea, curatat, spalat si uscat.
Usturoiul se amesteca cu cimbru si sare si formeaza un tot.
Se aseaza un strat de sare, si se pune un rand de carne.
Bucata langa bucata, fara a avea goluri de aer.
Un rand de sare un rand de carne. Sarea va fi din belsug, chiar in exces.
Ultimul rand de carne, ultimul rand de sare, care va fi de doua degete deasupra carnii.
Vasul bine capacit si asezat la loc rece si ferit de soare.
In timp pe masura ce se consuma se pune un teasc deasupra carnii sa nu ia aer, iar zeama peste care dam nu se scurge ci se lasa acolo.
Este o modalitate de a pastra carnea, de a o conserva pe o durata de timp mai lunga.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii