Am ales rosiile frumoase, le-am spalat, le-am taiat in 4 si le-am pus in vasul in care am vrut sa le fierb. Inainte de a le pune pe foc am zdrobit rosiile cu mana ca sa fiarba mai repede, am pus leusteanul, busuiocul si ardei taiati in 4 si curatati de cotor si seminte. Le-am fiert la foc mai mic pana coaja s-a dezlipit de pe ele si s-a rasucit.
Cand am vazut coaja rasucita, m-am uitat la ceas si incepand din momentul ala am mai fiert inca 20 de minute. Am luat de pe foc, am pus in strecuratoare (nu gasesc masina de rosii aici), am pasat cu ajutorul unei linguri, am pus in alta oala si am mai fiert dupa aceea inca 5 minute.
Am dres de sare si zahar (am gustat) si am pus la sticle. Am lasat intre paturi pana a doua zi. A iesit un bulion tare aromat, bun, dulce si gros... o bunatate.
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaO idee super rapidă și delicioasă pentru o gustare pe placul întregii familii. Pentru a pregăti aceste Sendvișuri...
Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcutSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii