Ardei Pentru Umplut, la Congelator

Complexitate
redusa
Ardei Pentru Umplut, la Congelator

Ingrediente

  • -ardei gras, diferite culori
  • -sare

Mod de preparare

Spalati bine ardeii, taiati un capacel in partea cu codita si curatati de cotor si seminte.
Opariti-i 1-2 min, in apa clocotita sarata (doar cat sa se inmoaie putin).
Scoateti-i cu o spumiera, lasati la scurs cu gura in jos si la racit.

Puneti portionat in pungi, etichetati si dati la congelator.
Folositi iarna, dezghetati, pentru ardei umpluti, etc.
Se pot pastra pana in 12 luni.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate