Ingrediente
● 1 kg ardei iuti, bulgaresti, rosii |
● 5 ardei grasi, mari si rosii |
● 300 ml otet |
● 300 ml apa |
● 1/2 lg sare |
● 1 radacina hrean |
● 1 lingurita boabe mustar |
● 1 lingurita boabe piper |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
20min

GĂTIRE
20min

PORȚII
20 portii
Se taie ardeii iuti pe verticala, se scot semintele si cotoarele, apoi se taie felii pe orizontala. Se curata ardeii grasi de cotoare si seminte si sa taie cubulete.
Se pune apa, otetul, sarea, piperul, hreanul taiat bucati mici, boabele de mustar si se trag un clocot, apoi se opreste focul. Se trec ardeii prin lichid si se pun in borcane, se infileteaza capacele la borcane si se pun la cuptor pentru circa 20-25 minute, se opreste focul si se lasa in cuptor pana la racirea completa a borcanelor. Se pot consuma imediat ce se racesc.
Sa aveti pofta, dragilor!
Am folosit si ardei grasi, rosii pentru a mai taia din iuteala si a da mai mult gust si savoare in momentul consumarii.
Recomandari pentru tine si casa ta
Set pentru Smoothie si Inghetata, SICS- C9500 pentru gama C9500, EVO820
pana la 12 rate
Comentarii
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany