Ardei iuti la otet

Postat pe: 08-10-2017
(0)

Ingrediente

1 kg ardei iuti, bulgaresti, rosii
5 ardei grasi, mari si rosii
300 ml otet
300 ml apa
1/2 lg sare
1 radacina hrean
1 lingurita boabe mustar
1 lingurita boabe piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Timp gatire

GĂTIRE

20min
Numar portii

PORȚII

20 portii

Se taie ardeii iuti pe verticala, se scot semintele si cotoarele, apoi se taie felii pe orizontala. Se curata ardeii grasi de cotoare si seminte si sa taie cubulete.
Se pune apa, otetul, sarea, piperul, hreanul taiat bucati mici, boabele de mustar si se trag un clocot, apoi se opreste focul. Se trec ardeii prin lichid si se pun in borcane, se infileteaza capacele la borcane si se pun la cuptor pentru circa 20-25 minute, se opreste focul si se lasa in cuptor pana la racirea completa a borcanelor. Se pot consuma imediat ce se racesc.

Sa aveti pofta, dragilor!
Am folosit si ardei grasi, rosii pentru a mai taia din iuteala si a da mai mult gust si savoare in momentul consumarii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ardei iuti la otet" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ardei iuti la otet