Se taie ardeii iuti pe verticala, se scot semintele si cotoarele, apoi se taie felii pe orizontala. Se curata ardeii grasi de cotoare si seminte si sa taie cubulete.
Se pune apa, otetul, sarea, piperul, hreanul taiat bucati mici, boabele de mustar si se trag un clocot, apoi se opreste focul. Se trec ardeii prin lichid si se pun in borcane, se infileteaza capacele la borcane si se pun la cuptor pentru circa 20-25 minute, se opreste focul si se lasa in cuptor pana la racirea completa a borcanelor. Se pot consuma imediat ce se racesc.
Sa aveti pofta, dragilor!
Am folosit si ardei grasi, rosii pentru a mai taia din iuteala si a da mai mult gust si savoare in momentul consumarii.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaImi era dor de o prajitura cu dovleac. Am pregatit una in care am pus fructele mele preferate-merisoarele si am glazurat...
Desert chec cu dovleac si merisoareMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii