Ardei Gras, Conservat Pentru Iarna

Complexitate
redusa
Ardei Gras, Conservat Pentru Iarna

Ingrediente

  • -ardei gras
  • diferite culori

Mod de preparare

Spalati bine si scurgeti ardeii. Curatati-i de cotor si seminte. Feliati-i sau taiati-i bucatele.

Portionati-i in pungi de naylon, avand grija sa puneti din toate culorile.

Etichetati si dati la congelator unde se pot pastra pana la 12 luni.
Folositi iarna la pregatirea diferitelor mancaruri, sosuri etc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate