Ardei Gogosar in Sos Pentru Iarna

Complexitate
medie
Ardei Gogosar in Sos Pentru Iarna

Ingrediente

  • 5 kg ardei gogosar
  • 1/2 kg zahar
  • 1/2 l otet
  • 1/2 ulei
  • 360 g bulion
  • Foi de dafin
  • piper boabe si mustar (boabe)

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele in afara de ardei (inclusiv condimentele) pe foc pana acestea se leaga.

Separat se spala ardeiul, se curata si se taie fasii subtiri. Peste compozitia rezultata de pe foc se adauga ardeiul si se fierbe in continuare pana acesta se inmoaie.
Se pune cald in borcane si se inchide imediat.
Conditia de pastrare este asemanatoare ca la muraturi.
Se serveste ca garnitura mai ales la friptura.
Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob umplut

Drob umplut

Drob umplut
Ciorba de stevie cu omleta

Ciorba de stevie cu omleta

Ciorba de stevie cu omleta
Prajitura cu mere si crusta de nuci

Prajitura cu mere si crusta de nuci

Prajitura cu mere si crusta de nuci
Cele mai apreciate rețete
Hajos teszta (Haiose)
1
Dulciuri

Hajos teszta (Haiose)

Hajos teszta (Haiose)
Prajitura Tosca
3
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Prajitura cu Mac si Ness
4
Dulciuri

Prajitura cu Mac si Ness

Prajitura cu Mac si Ness
Parteneri
Ciuperci la punga
Bucataras.RO

Ciuperci la punga

Imi plac ciupercile si azi am gasit niste palarioare mari,deja le vedeam umplute si la cuptor si eu nici nu le...

Ciuperci la punga
Drob de miel, reteta video
Culinar.RO

Drob de miel, reteta video

Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...

Drob de miel, reteta video
Negresa pufoasa de post
Gustos.RO

Negresa pufoasa de post

Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...

Negresa pufoasa de post