Bruschetele cu rosii și busuioc sunt o gustare delicioasa și proaspata, perfecta pentru zilele de vara. Realizate cu felii de paine prajita, roșii coapte, busuioc proaspat și ulei de masline, aceste bruschete sunt simple de pregatit și pline de savoare. Serveste-le imediat pentru a te bucura de textura crocanta a painii și aroma intensa a ingredientelor.
Prajeste feliile de paine pe gratar, in cuptor sau intr-o tigaie, pana devin aurii și crocante.Freaca fiecare felie de paine prajita cu un catel de usturoi taiat pe jumatate, pentru a-i da aroma.Taie rosiile in cubulețe mici și pune-le intr-un bol. Rupe frunzele de busuioc in bucati mici și adauga-le in bolul cu rosii. Adauga uleiul de masline, sare și piper dupa gust și amesteca bine toate ingredientele. Pune amestecul de rosii și busuioc pe fiecare felie de paine prajita. Stropeste bruschetele cu putin otet balsamic pentru un plus de savoare.
Savureaza bruschetele tale cu rosii și busuioc!
Daca ti-a placut reteta noastra, atunci te invitam sa descoperi si altele din colectia noastra: bruschete cu vinete, bruschete de ciuperci sau bruschete aromate cu rosii si masline
Aceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosZilele trecute am zarit aceasta prajitura DEA, am studiat-o si nu am rezistat tentatiei de a o prepara si eu. Este super...
Prajitura "DEA"Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii