Bruschetele cu rosii și busuioc sunt o gustare delicioasa și proaspata, perfecta pentru zilele de vara. Realizate cu felii de paine prajita, roșii coapte, busuioc proaspat și ulei de masline, aceste bruschete sunt simple de pregatit și pline de savoare. Serveste-le imediat pentru a te bucura de textura crocanta a painii și aroma intensa a ingredientelor.
Prajeste feliile de paine pe gratar, in cuptor sau intr-o tigaie, pana devin aurii și crocante.Freaca fiecare felie de paine prajita cu un catel de usturoi taiat pe jumatate, pentru a-i da aroma.Taie rosiile in cubulețe mici și pune-le intr-un bol. Rupe frunzele de busuioc in bucati mici și adauga-le in bolul cu rosii. Adauga uleiul de masline, sare și piper dupa gust și amesteca bine toate ingredientele. Pune amestecul de rosii și busuioc pe fiecare felie de paine prajita. Stropeste bruschetele cu putin otet balsamic pentru un plus de savoare.
Savureaza bruschetele tale cu rosii și busuioc!
Daca ti-a placut reteta noastra, atunci te invitam sa descoperi si altele din colectia noastra: bruschete cu vinete, bruschete de ciuperci sau bruschete aromate cu rosii si masline
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii