Supa de pasare

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

3-4 kg carne de gaina
1 buc ceapa
1 buc morcov
1/2 buc pastarnac
patrunjel
piper
1 lingurita sare
3-4 l apa

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

2h
Pentru supa se alege o gaina grasa si nu prea tanara. Gaina, curatata si spalata, se asaza intr-o oala in care se toarna 3-4 l apa, dupa marimea gainii, piperul si sarea. Se pune la foc potrivit. Se continua apoi pregatirea supei. Zarzavatul se adauga dupa ce pasarea a fiert pe jumatate. Supa de pasare se poate prepara si fara zarzavat, doar cu o ceapa, in acest mod pastrindu-se gustul de pasare mai pregnant. La sfirsit, se adauga patrunjelul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Supa de pasare" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Supa de pasare
html