Supa de pasare

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

3-4 kg carne de gaina
1 buc ceapa
1 buc morcov
1/2 buc pastarnac
patrunjel
piper
1 lingurita sare
3-4 l apa

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

2h
Pentru supa se alege o gaina grasa si nu prea tanara. Gaina, curatata si spalata, se asaza intr-o oala in care se toarna 3-4 l apa, dupa marimea gainii, piperul si sarea. Se pune la foc potrivit. Se continua apoi pregatirea supei. Zarzavatul se adauga dupa ce pasarea a fiert pe jumatate. Supa de pasare se poate prepara si fara zarzavat, doar cu o ceapa, in acest mod pastrindu-se gustul de pasare mai pregnant. La sfirsit, se adauga patrunjelul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Supa de pasare" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Supa de pasare