Ciorba cu Perisoare din Peste

Postat pe: 21-11-2010
(1)

Ingrediente

350 g file de peste(eu am fol pangasius) dar se poate folosi cu succes orice alt file de peste
un ou
sare
piper
3 cepe
4 cartofi
2 morcovi
2 ardei grasi
suc de rosii sau bulion
marar
patrunjel
leustean
bors

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Se pun la fiert 3 litri de apa cu cateva picaturi de ulei. Se toaca legumele si se pun la fiert.

Preparare Perisoare:
Se da prin masina fileul de peste, se amesteca cu un ou, putin marar si patrunjel se adauga sare si piper, din acest amestec se vor forma bilute.

Cand aproape au fiert legumele se potriveste dupa gust cu sare, se adauga sucul de rosii sau bulionul si se pun perisoarele in ciorba... dupa ce au fiert se adauga borsul mai lasam pe foc inca zece minute si punem patrunjel si leustean tocat marunt.
Dupa preferinte se poate servi cu o lingura cu smantana.
POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciorba cu Perisoare din Peste" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

elena.elena
•  08.01.2011 10:40:18

E o reteta exceptionala, gustul de peste se simte putin si e foarte hranitoare!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciorba cu Perisoare din Peste