Se spala si se alege fasolea verde rupandu-se bucati.
Se pune apa sa fiarba iar cand clocoteste se iau 2 polonice din apa si se toarna peste fasoile sa se opareasca.
In restul de apa apoi se ia fasolea cu o paleta si se puensa fiarba mai departe.
In ea se pune si bucata de slanina afumata sa iasa gustul din ea.
Se rade un catel de usturoi sa fiarba impreuna.
Cand fasolea este fiarta separat se face un rantas din ulei, restul de usturoi si boiaua de ardei se stinge cu apa si se atoarna peste supa din oala.
O prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaDe aici am preluat aceasta reteta. Au fost tare bune briosele, iar eu am adaugat si ciocolata in interior.
Desert briose de vanilie cu ciocolata in interiorO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii