Ciorbă de miel reţetă. Carnea bine spalata, eventual tinuta putin in apa cu sare si otet (cca. 1 ora), se pune la fiert, cu sare la apreciere, dupa preferinte, si se spumeaza.
Ceapa taiata cat ma marunt, se caleste usor in unt sau ulei, pana se inmoaie. Nu se rumeneste si doar se caleste. Se aduga morcovii si patrunjelul, date pe razatoarea medie si se mai calesc impreuna cca. 10 min.
Cand carnea este pe jumate fiarta, se adauga mixul calit si se lasa sa fiarba impreuna la foc mic, cu capac.
Galbenusurile se bat bine cu smantana si se adauga in ciorba, amestecand usor cu un tel. Se adauga si bors, dupa gust, sau zeama de lamaie si se mai fierbe cca. 10 min.
Daca am acrit cu bors, se asezoneaza cu o legatura de leustean. Daca am pus lamaie, se asezoneaza cu patrunjel.
Se serveste fierbinte, cu ardei iute. Se mai poate acri, dupa gust, cu otet si se mai poate drege, in farfurie, cu smantana sau iaurt crema.
Pofta buna!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii