Cuburile de gheata se sfarma in bucatele si se pune in turmix. Adaugam toate celelalte ingrediente, cu exceptia prafului de nucsoara.
Turmixam si continutul obtinut il varsam in 2 pahare cu picior, tinute cca. 10 minute in frigider ca sa fie reci atunci cand punem in ele coctailul.
Presaram nucsoara deasupra fiecarui pahar si servim acest coctail ca o incununare a unei cine delicioase de Sf. Valentine's Day.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorIn ultima vreme fac multe retete simple si rapide. Asta din lipsa timpului care parca a ,,intrat in sac”. Aceasta este...
Desert negresa cu banane si alune de padureEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii