Intai pregatim doua omlete.
Ceapa verde o curatam, o taiem rondele.
Batem spuma doua oua, cu un praf de sare si piper.
Adaugam jumatate din ceapa verde, amestecam.
Ungem o tigaie mica cu ulei, o incingem, punem amestecul de oua.
Rumenim omleta, apoi o intoarcem usor cu o paleta sa nu se rupa, o rumenim si pe cealalta parte. La fel procedam si cu cealalta.
Jumatatile de pui le spalam, le stergem cu un servetel.
Le batem cu un ciocan de snitele, presaram sare, piper, boia dulce pe toate partile.
Punem pe fiecare bucata cate o omleta.
Taiem bucati mai lungi mozzarella, asezam deasupra.
Rulam strans fiecare rulada, prindem cu scobitori in caz de ce stau bine prinse.
Incingem uleiul intr-o tigaie, punem ruladele, presaram rozmarin, le rumenim pe toate partile, focul sa fie portivit.
Sucul de rosii il amestecam cu o canita de apa, il punem in tigaie.
Lasam sa scada la foc potrivit sosul, timp in care tot invartim ruladele, ajutandu-ne de un cleste de bucatarie.
Cand sunt gata, le scoatem pe un platou.
Le portionam si servim. Sa aveti pofta!
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaAtunci cand Oana, de la Savori Urbane, a postat reteta de tort de orez cu cocos si fructe, am stiut imediat ca o voi presta...
Tort de orez cu cocos si fructeSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii