Se amesteca cascavalul ras prin razatoarea mica si untul/margarina, se pun condimentele, se face o pasta uniforma, se intinde o folie de celofan, se unge putin cu ulei se intinde (cu mana)in strat uniform.
Deasupra peste pasta se intinde o cutie de pateu de ficat amestecat cu piper, unt muratura(castravete si gogosar). Deasupra se pun 1-2 oua fierte tare si taiate cubulete.
Se ruleaza se infasoara totul in celofan se lasa la rece de pe o zi pe alta. Se serveste taiata rondele.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii