Se amesteca cascavalul ras prin razatoarea mica si untul/margarina, se pun condimentele, se face o pasta uniforma, se intinde o folie de celofan, se unge putin cu ulei se intinde (cu mana)in strat uniform.
Deasupra peste pasta se intinde o cutie de pateu de ficat amestecat cu piper, unt muratura(castravete si gogosar). Deasupra se pun 1-2 oua fierte tare si taiate cubulete.
Se ruleaza se infasoara totul in celofan se lasa la rece de pe o zi pe alta. Se serveste taiata rondele.
Daca va place pestele si in mod deosebit somonul afumat atunci reteta este pentru voi....desigur il puteti inlocui si cu alt...
Briose aperitiv cu quinoa si somon afumatAceasta reteta de ghiveci cu legume este foarte gustoasa si se prepara foarte usor. Este potrivita si pentru zilele de post.
Ghiveci de legume cu fasole boabe la cuptorReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii