Rosiile se taie in 2 pe lungime si li se scoate miezul.
Ficatul de pui se spala si se pune la fiert cu putina sare timp de 45 minute,iar dupa ce s-au racit se toaca cu masina de tocat sau se da prin blender.
Ceapa tocata marunt se da in clocot cu 1/2 cana cu apa,dupa care se amesteca cu ficateii.Se adauga putina sare si oul batut.Cu aceasta compozitie se umplu rosiile cam trei sferturi,iar pe desupra se presara cascaval ras.
Se pun intr-o tava cu ulei,1/2 cana cu apa si miezul de la rosii tocat si se da la cuptor la foc potrivit aprox.30 minute.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii