Pentru prepararea acestor rulouri am folosit un aluat dospit obisnuit realizat din: faina, lapte, drojdie, zahar, ulei, sare pe care l-am lasat la dospit cateva minute. Dupa ce a crescut un pic am intins o foaie dreptunghiulara groasa de 0, 5 cm iar pe aceasta foaie am asezat urmatoarele: sos de rosii picant, ciuperci proaspete taiate felii, piept de pui facut la gratar si taiat cubulete, rondele de ardei gras rosu si galben, cas razuit si un ou batut.
Am rulat foaia iar ruloul rezultat l-am taiat in parti egale pe care le-am asezat intr-o tava (tapetata cu hartie de copt) cu partea taiata in sus. Am mai presarat un pic de cas razuit si am dat la cuptor pana ce s-au copt bine.
Se servesc cu sos de rosii pikant sau dulce
Ieri seara venind io acasa de la servici ,m-a intampinat Cleme cu reteta de Eierschecke a Corinutei,desi era 19:30 ora...
Eierschecke-Prajitura CorinuteiInainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieReteta de prajitura Bounty. Prajitura Bounty cu blat umed de cacao, crema de cocos si glazura de ciocolata. Bounty cu cocos...
Prajitura Bounty
Comentarii