Curatati ouale de coaja, taiati-le in doua pe lungime, scoateti galbenusurile pe care le puneti intr-un castron.
Zdrobiti galbenusurile cu furculita, adaugati ceapa tocata marunt (sau cel mai bine data pe razatoarea mica), castravetii murati, tocati fin si bine scursi, maioneza, mustarul si asezonati cu sare si piper, dupa gust.
Omogenizati bine si umpleti cu compozitia obtinuta, albusurile.
Refaceti oul punand cate o felie de pastrama intre jumatatile de ou, infasurati-le in fasii de pastrami si legati cu fasii de castraveti proaspeti, pe care le obtineti folosind cutitul special de curatat legume.
Prindeti si fixati cu scobitori pentru antreuri, daca este nevoie.
Asezati-le pe foi de salata verde, pudrati-le cu boia si pastrati-le la rece pana in momentul servirii.
Ornati platoul dupa inspiratie.
Tofu curry e o mancare plina de culoare si arome, pe care o pregatesti in maxim 30 minute. Cu un sos cremos pe baza de lapte...
Curry de tofu cu orez (Tofu Coconut Curry)Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii