Oua Umplute, Legate cu Castraveti

Complexitate
redusa
Oua Umplute, Legate cu Castraveti

Ingrediente

  • -4 oua, fierte tari
  • -100 g pastramia porc
  • -1 lingura maioneza, light
  • -2 castraveti murati
  • -1 ceapa mica
  • -1 lingura mustar de Dijon
  • -1 lingura boia dulce
  • -1 castravete proaspat, in folie
  • -1 salata verde
  • -sare
  • -piper, proaspat macinat

Mod de preparare

Curatati ouale de coaja, taiati-le in doua pe lungime, scoateti galbenusurile pe care le puneti intr-un castron.

Zdrobiti galbenusurile cu furculita, adaugati ceapa tocata marunt (sau cel mai bine data pe razatoarea mica), castravetii murati, tocati fin si bine scursi, maioneza, mustarul si asezonati cu sare si piper, dupa gust.

Omogenizati bine si umpleti cu compozitia obtinuta, albusurile.
Refaceti oul punand cate o felie de pastrama intre jumatatile de ou, infasurati-le in fasii de pastrami si legati cu fasii de castraveti proaspeti, pe care le obtineti folosind cutitul special de curatat legume.

Prindeti si fixati cu scobitori pentru antreuri, daca este nevoie.
Asezati-le pe foi de salata verde, pudrati-le cu boia si pastrati-le la rece pana in momentul servirii.

Ornati platoul dupa inspiratie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)