Omleta fara gluten

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 4 portii:
  • 6 felii de pastrama de porc taiata bucati (optional)
  • 2 linguri de ulei
  • 3 cartofi rosii spalati si taiati cubulete
  • 1 ceapa rosie taiata fin
  • 1 ardei gras tocat
  • 2 catei de usturoi pisati
  • 1/8 cana lapte sau lapte de soia
  • 6 oua mari, batute usor
  • 2 albusuri batute usor
  • 1 ceasca de branza cheddar data pe razatoare
  • 1/2 lingurita de sare
  • 1/4 lingurita piper
  • patrunjel proaspat

Mod de preparare

Incalziti o tigaie si frigeti pastrama de porc timp de 4-5 minute la foc mediu. Puneti-o deoparte.

Intr-un vas mai mare sotati cartofii in cele 2 linguri de ulei timp de 10-12 minute sau pana cand sunt aproape facuti. Adaugati ceapa, ardeiul si usturoiul. Continuati sa sotati pana cand ceapa este moale si cartofii sunt patrunsi (dureaza aproximativ 5-10 minute).

Intr-un castron puneti laptele, ouale batute si albusurile.

Puneti carnea peste legume si turnati si amestecul de oua cu lapte. Prajiti la foc mediu, ridicand din cand in cand din compozitie pentru a permite amestecului de oua sa patrunda dedesubt. Acoperiti si dati focul mai mic. Tineti pe foc pana cand ouale s-au coagulat. Adaugati branza si acoperiti pana cand se topeste.

Adaugati sare si piper, si eventual patrunjelul proaspat.

Valori nutritionale pentru o portie:
~420 calorii
~23 g grasimi
~26 grame proteine
~27 grame carbohidrati
~371 mg cholesterol
~900 mg sodium

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata

Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecesc

Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecesc

Musacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...

Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecesc
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasa

Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasa

Aripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...

Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasa
Cele mai apreciate rețete
Gogosari in Sos de Mustar
2
Conserve, muraturi

Gogosari in Sos de Mustar

Gogosari in Sos de Mustar
Pandispan cu mere si budinca
4
Dulciuri

Pandispan cu mere si budinca

Pandispan cu mere si budinca
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gust
5
Carte de bucate

Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gust

Pandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!

Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gust
Parteneri
Prajitura cu caise si iaurt
Culinar.RO

Prajitura cu caise si iaurt

Retete dietetice

Prajitura cu caise si iaurt
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Gustos.RO

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie