Omleta fara gluten

Postat pe: 25-01-2013
(0)

Ingrediente

Pentru 4 portii:
6 felii de pastrama de porc taiata bucati (optional)
2 linguri de ulei
3 cartofi rosii spalati si taiati cubulete
1 ceapa rosie taiata fin
1 ardei gras tocat
2 catei de usturoi pisati
1/8 cana lapte sau lapte de soia
6 oua mari, batute usor
2 albusuri batute usor
1 ceasca de branza cheddar data pe razatoare
1/2 lingurita de sare
1/4 lingurita piper
patrunjel proaspat

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Incalziti o tigaie si frigeti pastrama de porc timp de 4-5 minute la foc mediu. Puneti-o deoparte.

Intr-un vas mai mare sotati cartofii in cele 2 linguri de ulei timp de 10-12 minute sau pana cand sunt aproape facuti. Adaugati ceapa, ardeiul si usturoiul. Continuati sa sotati pana cand ceapa este moale si cartofii sunt patrunsi (dureaza aproximativ 5-10 minute).

Intr-un castron puneti laptele, ouale batute si albusurile.

Puneti carnea peste legume si turnati si amestecul de oua cu lapte. Prajiti la foc mediu, ridicand din cand in cand din compozitie pentru a permite amestecului de oua sa patrunda dedesubt. Acoperiti si dati focul mai mic. Tineti pe foc pana cand ouale s-au coagulat. Adaugati branza si acoperiti pana cand se topeste.

Adaugati sare si piper, si eventual patrunjelul proaspat.

Valori nutritionale pentru o portie:
~420 calorii
~23 g grasimi
~26 grame proteine
~27 grame carbohidrati
~371 mg cholesterol
~900 mg sodium
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Omleta fara gluten" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Omleta fara gluten