Ingrediente
● Parizer (eu am avut trei felii) |
● sunca (tot trei felii) |
● telemea (aprox 75-100 gr) |
● oua fierte tare 3 bucati |
● ardei gras 1 bucata |
● masline (dupa gust) |
● castraveti murati 3-4 bucati |
● miezul de la franzelute (sau cornuri mari) |
● franzelute 4 bucati (franzelutele mele nu sant mari, poate au 10 -12 cm lungime) |
● mustar (dupa gust) |
● unt (dupa gust) |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
40min
Se taie cubulete toate ingredientele si se pun intr-un castron, se taie un capacel de la franzelute si cu ajutorul unei lingurite se scobesc bine, se adauga si miezul de paine la ingredienta, se pune mustar deasupra si unt ( sau margarina) si se amesteca pana se omogenizeaza.
Se umple apoi franzelutele cu compozitia rezultata, se invelesc in folie de plastic si se pun la frigider pentru citeva ore sau peste noapte. Se pastreaza la frigider citeva zile ( acoperite sau invelite in folie) Pofta buna
Nu e nevoie sa se foloseasca acelesi ingrediente, se poate pune orice, de multe ori folosesc pasta de peste, cu masline si castraveit, oua unt, alte ori pun ficat de pui prajit si macinat amestecat cu oua, castraveti masline si ce ma gasesc prin frigider. Deci spor la treaba fetelor (daca va face cu ochiul reteta asta) Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Franzeluta Aperitiv (Umpluta)" nu uita sa ii faci un review.
Se umple apoi franzelutele cu compozitia rezultata, se invelesc in folie de plastic si se pun la frigider pentru citeva ore sau peste noapte. Se pastreaza la frigider citeva zile ( acoperite sau invelite in folie) Pofta buna
Nu e nevoie sa se foloseasca acelesi ingrediente, se poate pune orice, de multe ori folosesc pasta de peste, cu masline si castraveit, oua unt, alte ori pun ficat de pui prajit si macinat amestecat cu oua, castraveti masline si ce ma gasesc prin frigider. Deci spor la treaba fetelor (daca va face cu ochiul reteta asta) Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Franzeluta Aperitiv (Umpluta)" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
deeaandreeadeea
• 10.03.2009 20:28:16
miam..miam....pare bun..abia astept sal pregatesc si eu. ms de idee
cristinamagheti
• 28.01.2009 09:06:19
am sa experimentez si eu aceasta reteta si
va voi spune cum a iesit...
adina_83
• 18.01.2009 18:37:12
Am pregatit acest aperitiv pt. un party si a fost singurul fel care s-a mancat imediat.Chiar am impartasit reteta.Grozava idee!Felicitari!
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany
• 28.03.2009 13:32:11
am pregatit reteta dar nu o mai ajuns sa guste musafirii ca a mancat o toata prietena mea.asa de mult i o placut.aveti nota 10