Se taie cubulete toate ingredientele si se pun intr-un castron, se taie un capacel de la franzelute si cu ajutorul unei lingurite se scobesc bine, se adauga si miezul de paine la ingredienta, se pune mustar deasupra si unt ( sau margarina) si se amesteca pana se omogenizeaza.
Se umple apoi franzelutele cu compozitia rezultata, se invelesc in folie de plastic si se pun la frigider pentru citeva ore sau peste noapte. Se pastreaza la frigider citeva zile ( acoperite sau invelite in folie) Pofta buna
Nu e nevoie sa se foloseasca acelesi ingrediente, se poate pune orice, de multe ori folosesc pasta de peste, cu masline si castraveit, oua unt, alte ori pun ficat de pui prajit si macinat amestecat cu oua, castraveti masline si ce ma gasesc prin frigider. Deci spor la treaba fetelor (daca va face cu ochiul reteta asta)
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaBudinca fiind in continuare pe lista noastra de mancaruri preferate, incerc sa fac variatiuni pe tema. Desi nu m-am abatut...
Budinca cu branza si sos de capsuniMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii