Franzeluta Aperitiv (Umpluta)

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Franzeluta Aperitiv (Umpluta)

Ingrediente

  • Parizer (eu am avut trei felii)
  • sunca (tot trei felii)
  • telemea (aprox 75-100 gr)
  • oua fierte tare 3 bucati
  • ardei gras 1 bucata
  • masline (dupa gust)
  • castraveti murati 3-4 bucati
  • miezul de la franzelute (sau cornuri mari)
  • franzelute 4 bucati (franzelutele mele nu sant mari, poate au 10 -12 cm lungime)
  • mustar (dupa gust)
  • unt (dupa gust)

Mod de preparare

Se taie cubulete toate ingredientele si se pun intr-un castron, se taie un capacel de la franzelute si cu ajutorul unei lingurite se scobesc bine, se adauga si miezul de paine la ingredienta, se pune mustar deasupra si unt ( sau margarina) si se amesteca pana se omogenizeaza.

Se umple apoi franzelutele cu compozitia rezultata, se invelesc in folie de plastic si se pun la frigider pentru citeva ore sau peste noapte. Se pastreaza la frigider citeva zile ( acoperite sau invelite in folie) Pofta buna

Nu e nevoie sa se foloseasca acelesi ingrediente, se poate pune orice, de multe ori folosesc pasta de peste, cu masline si castraveit, oua unt, alte ori pun ficat de pui prajit si macinat amestecat cu oua, castraveti masline si ce ma gasesc prin frigider. Deci spor la treaba fetelor (daca va face cu ochiul reteta asta)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)