Se taie cubulete toate ingredientele si se pun intr-un castron, se taie un capacel de la franzelute si cu ajutorul unei lingurite se scobesc bine, se adauga si miezul de paine la ingredienta, se pune mustar deasupra si unt ( sau margarina) si se amesteca pana se omogenizeaza.
Se umple apoi franzelutele cu compozitia rezultata, se invelesc in folie de plastic si se pun la frigider pentru citeva ore sau peste noapte. Se pastreaza la frigider citeva zile ( acoperite sau invelite in folie) Pofta buna
Nu e nevoie sa se foloseasca acelesi ingrediente, se poate pune orice, de multe ori folosesc pasta de peste, cu masline si castraveit, oua unt, alte ori pun ficat de pui prajit si macinat amestecat cu oua, castraveti masline si ce ma gasesc prin frigider. Deci spor la treaba fetelor (daca va face cu ochiul reteta asta)
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii