Facem o mamaliga din malai, sare ai apa, apoi o lasam sa se raceasca. Apoi o faramitam cu furculita.
Intr-un vas/castron punem , carnea , mamaliga, ouale batute putin, cascavalul ras, ardeiul, moracovul si telina rase, pesmet, verdeata, sare si piper. Eu am adaugat in compozitie si 2 catei de usuroi pisati. Omogenizam bine. Lasam 15-20 min. la rece.
Formam chiftele sau crochete, pe care le prajim in ulei incins.
Se pot face si marinate cu sos de rosii. Servim cu diferite garnituri: cartofi natur, orez, paste, varza calita, insotite de o salata de cruditati.
Se pot face si marinate cu sos de rosii.
Este prima data cand fac dulceata de coacaze. Zilele trecute mi-a adus cineva 2 kg de coacaze negre, direct curatate de...
Dulceata de coacaze negreO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura Tosca
Comentarii