Am decojit rosiile, le-am taiat si le-am pus la calit in ulei cam 10-15 min. Am adaugat ardeiul,costita si le-am mai lasat 5 min. La sfarsit am pus mararul tocat si le-am lasat un pic la racit.
Intre timp am batut oualele spuma si am potrivit de sare si piper. Le-am adaugat peste compozitiva usor racita iar la sfarsit cascavalul ras.
Am uns o tava cu o lingurita de unt(puteti folosi si hartie de copt) si le-am dat la cuptor la bain-marie 1 ora la 180 de grade.
L-am lasat la racit in tava sa se intareasca si l-am scos pe 2 prosoape de hartie sa mai absoarba un pic din grasime.
Se serveste pe pat de salata verde ornat cu masline

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii