Se amesteca faina cu praful de copt. Amestecam galbenusurile cu uleiul, laptele, mezelurile, verdeata si legumle. Albusurile le batem separate si le adaugam in compozitia de galbenusuri apoi adaugam faina , amestecand usor.
Daca compozitia este prea moale mai adugam putina faina sau o lingura de gris iar daca este prea tare mai adaugam putin lapte. Intr-o forma de chec tapetata cu hatrie de copt punem compozitia si dam la cuptor la foc potrivit 45-50min (depinde de cuptor, faceti proba cu scobitoarea). Lasam sa se raceasca bine in tava apoi se taie in forme dorite. Se poate coace si in alte forme .
Este un aperitiv foarte bun si usor de facut! Sper sa va placa daca o sa-l incercati !
Un aperitiv care se face din orice fel de mezeluri si legume iar rezultatul este pe masura - delicios -!!!!!
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPentru ca am facut chiftelute si au fost cam multicele, m-am gandit sa le prepar un sos de zacusca si sa le servim cu...
Tagliatelle cu chiftelute in sos de zacuscaReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii