Aperitiv de Ardei cu Branza de Capra (Telemea de Oaie)

Postat pe: 21-11-2010
(3)

Ingrediente

200-250g branza de capra (telemea de oaie)
3-6 ardei de culori diferite (rosu, galben, verde,etc)
100-150g unt
1/2 lingurita boia
1-2 buc galbenus de ou fiert
marar verde, tocat fin (la apreciere)

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Se pune oul, in apa rece, usor sarata si se fierbe, 10 min, apoi se tine in apa rece, se curata de coaja si se separa albusul de galbenus.

Se pasereaza galbenusul si se pune deoparte.
Mararul verde spalat si bine scurs, se toaca marunt.
Se indeparteaza semintele si nervurile de la ardeii spalati si stersi.

Se freaca spuma untul impreuna cu branza (telemeaua), pana obtinem o pasta ca o crema.

Se imparte compozitia in 3 parti egale, pe care le amestecam:
-una cu boia
-una cu galbenus pasat
-una cu marar tocat

Se umplu ardeii cu pasta(eu am umplut ardeii rosii cu pasta verde-de marar, ardeii verzi, cu pasta galbena-galbenus si ardeii galbeni, cu pasta rosie-boia

Se pun la rece cateva ore (2-4 h, dar se pot tine 12-24h inveliti in folie transparenta) ca sa se intareasca untul.

Inainte de servire se taie rondele.
Eu am umplut ardeiul rosu cu pasta verde, pe cel galben cu pasta rosie si pe cel verde cu pasta galbena.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Aperitiv de Ardei cu Branza de Capra (Telemea de Oaie)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

murcielago
•  29.01.2010 00:05:41

mai nu pare bun...dar stiu preparatul....eu stiiam cu branza philadelfia....o reteta mexicana...dar nu intru in detalii..daca vrei ma cauti si iti spun...
cea cu boia, si marar cred k e buna si daca le servesti pe feliute de paine prajita...

rentzo
•  08.09.2009 13:37:55

Intestine subtiri de oaie calibrul 18-20 sau 20-22mm pentru carnati proaspeti, intestine de porc calibrul 28-30 sau 30+ pentru carnati de casa, intestine de vita calibrul 32-36 pentru lebar, chisca, caltabos, ambalate in pungi sau caserole la diferite dimensiuni sau in legaturi de 91,5 metri,bumbare,mate crete si altele. Pentru o oferta completa va rugam a ne face o cerere de oferta pe acest mail sau la nr. de telefon : 0744540014 .,0761720669 . Persoana de contact : Iulian ...calvet.calvet@yahoo.com

geanina411
•  26.01.2009 20:39:48

pare bun sau probabil mi-e mie foame in momentul àsta.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Aperitiv de Ardei cu Branza de Capra (Telemea de Oaie)