Va propun un aperitiv rapid, care ma scoate din impas de multe ori
Blatul
Se framanta si se intinde in tava (si pe marginile tavii putin). Nu necesita dospire, dar am experimentat ca daca las aluatul in tava 15-20 minute, blatul iese mai pufos si nu risc sa ramana necopt la mijloc.
Pentru umplutura, se amesteca toate ingredientele si se toarna peste blat. Deasupra se presara cu seminte (de care vreti) si se da la cuptor (in, pin, floarea-soarelui etc.) la 200 grade.
Supa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorCum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii