Aperitiv

Complexitate
redusa
Aperitiv

Ingrediente

  • 6 oua
  • 200gr salam (sau ce doriti)
  • 200gr cas (telemea, cascaval)
  • 1 cutie ciuperci
  • 200 ml lapte
  • 2 lg smantana
  • 250 gr faina
  • 2 plic praf de copt
  • ardei gras rosu si galben
  • sare
  • piper
  • sos de rosii

Mod de preparare

Ouale se bat bine cu sare si piper apoi adaugam salamul (pastrama, kaizerul ... sau ce doriti) taiat cubulete, branza rasa prin razatoarea de mere, ciupercile bine scurse, laptele, smantana si amestecam bine. Praful de copt se anesteca cu faina si se cerne peste compozitie. Se amesteca iar la final se adauga si ardeii taiati cubulete.

Compozitia astfel obtinuta se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coace la foc potrivit. Se taie in bucati patrate si se serveste cu sos de rosii picant.

Aceasta compozitie se poate coace si in forme de chec

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa