Se prepara pasta de verdeata, blenduind patrunjelul verde cu 2 catei de usturoi, ulei de masline, suc de lamaie, un praf de sare si piper.
Fiecare bucata de peste se unge cu ulei de masline, se sareaza si apoi se asaza in tava tapetata cu hartie pentru copt, se ung deasupra cu un strat de pasta de verdeata peste care se presara seminte de in si se dau la cuptor cca 20 minute.
Se pregatesc legumele trase la tigaie astfel: se incinge un pic de ulei in care calim ceapa taiata marunt cu usturoiul feliat si morcovul dat la razatoarea fina. Cand legumele din tigaie incep sa se inmoaie, se adauga mixul de pastai, galbiorii bine scursi de zeama si ardeiul copt, taiat fasii mici. Se sareaza, condimenteaza si pipereaza dupa gust, se lasa 10 minute, amestecand din cand in cand. Pestele in crusta se serveste cu aceasta delicioasa garnitura de legume.
Pofta buna!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.