In untul incins prajim putin faina, pana incepe sa-si schimbe culoarea, apoi stingem cu 2 cesti supa de carne.
Adaugam morcovul, partunjelul, ceapa, frunzele de patrunjel si marar si lasam sa fiarba inabusit, 30-40 min.
Cand legumele sunt fierte, trecem totul prin sita(sau mixam), inclusiv ciupercile.
Separat, intr-un castron, frecam bine galbenusurile, adaugand treptat, intai jumatate din sosul racit, 1 ceasca de supa de carne, apoi restul de sos si punem sare dupa gust.
Dam din nou pe foc sa fiarba si sa se ingroase.
Se serveste fierbinte.
Acompaniaza foarte bine aproape orice fel de preparat: carne, paste, orez, etc.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii