In untul incins prajim putin faina, pana incepe sa-si schimbe culoarea, apoi stingem cu 2 cesti supa de carne.
Adaugam morcovul, partunjelul, ceapa, frunzele de patrunjel si marar si lasam sa fiarba inabusit, 30-40 min.
Cand legumele sunt fierte, trecem totul prin sita(sau mixam), inclusiv ciupercile.
Separat, intr-un castron, frecam bine galbenusurile, adaugand treptat, intai jumatate din sosul racit, 1 ceasca de supa de carne, apoi restul de sos si punem sare dupa gust.
Dam din nou pe foc sa fiarba si sa se ingroase.
Se serveste fierbinte.
Acompaniaza foarte bine aproape orice fel de preparat: carne, paste, orez, etc.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii