Se curata usturoiul si se marunteste fin.
Intr-un castron se adauga galbenusul de ou, usturoiul.
Se pune piperul, vegeta, boiaua de ardei, sarea si se amesteca.
Se adauga jumatate din cantitatea de ulei, se mai amesteca putin si apoi se pune sana si otet.
Se adauga uleiul ramas amestecand in continuu si incercand sa se mentina ritmul de amestecare pentru a nu se taia.
Sosul rezultat trebuie sa fie omogen.
Sosul se poate servi pe felii de paine prajita alaturi de rosii cu patrunjel si rozmarin sau impreuna cu ciuperci la gratar si paste fainoase fierte.
Cartofii prajiti pot fi serviti alaturi sau amestecati cu acest sos si la fel si legumele fierte sau coapte pe gratar (ciuperci, ardei, conopida, brocoli, fasole verde sau boabe, porumb).
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii