Sos de Hrean

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

4 linguri hrean ras
3 linguri smantana groasa
1 lingura faina
2 pahare cu supa de carne sau de legume
sare
suc de lamaie sau otet
zahar

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

10min
Hreanul proaspat se rade pe razatorea cea mai fina;daca este prea iute , se pune pentru cateva minute(5) in cuptor.Smantana se amesteca cu faina ,adaugam hreanul ras si supa.

Amestecam bine si condimentam cu sare, zahar si suc de lamaie sau otet, dupa gust. Lasam sa dea un clocot si il servim pe langa rasol, limba fiarta, friptura, carnat fript sau fiert sau alte preparate de carne sau peste.
Se serveste in sosiera .
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Sos de Hrean" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

djprometeu
•  04.02.2009 02:30:08

se poate face si cu iaurt in loc de smantana

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Sos de Hrean