Hreanul proaspat se rade pe razatorea cea mai fina;daca este prea iute , se pune pentru cateva minute(5) in cuptor.Smantana se amesteca cu faina ,adaugam hreanul ras si supa.
Amestecam bine si condimentam cu sare, zahar si suc de lamaie sau otet, dupa gust. Lasam sa dea un clocot si il servim pe langa rasol, limba fiarta, friptura, carnat fript sau fiert sau alte preparate de carne sau peste.
Se serveste in sosiera .
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii