Se face o maioneza nu foarte grasa din galbenus de ou, ulei, mustar, sare, zeama de lamiie, se amesteca si smantina (de preferat smintina degresata) si bulionul (o lingurita- si in acest caz se pune si o lingurita de zahar sau suc de rosii, 2 linguri) pina la omogenizare.
Se serveste rece la fripturi, salate, ou umplut
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii