Se amesteca toate ingredientele mai putin faina si se fierb la foc mic 30 de minute amestecandu-se din cand in cand. Se adauga faina si se mai lasa 10 minute amestecand continuu sa nu se prinda.
Se poate pastra si o saptamana la borcan in frigider servindu-se cu sandwich cu carne rece de pasare sau vita.
Insoteste de minune ouale fierte, friptura de pui si cartofii prajiti!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaAceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoCand eram copil, se gasea in cofetarii prajitura Cartof. Desigur, in acele vremuri, se pregatea din resturi de blat, creme,...
Desert prajitura CartofCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii