Se amesteca toate ingredientele mai putin faina si se fierb la foc mic 30 de minute amestecandu-se din cand in cand. Se adauga faina si se mai lasa 10 minute amestecand continuu sa nu se prinda.
Se poate pastra si o saptamana la borcan in frigider servindu-se cu sandwich cu carne rece de pasare sau vita.
Insoteste de minune ouale fierte, friptura de pui si cartofii prajiti!

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii