Fasoneaza si desfa muschiuletul de porc pe lungime;
Asezoneaza-l cu sare, piper si adaugati si chilli;
Pune deasupra muschiuletul de pui, asezonati-l cu sare si piper si pe-acesta;
Taie prunele pe jumatate, scoate samburii si pune prunele deasupra muschiuletului de pui;
Strange muschiuletul cu sfoara;
Pune unt si ulei in vasul de aluminiu al Crock Pot Saute 6 l, pune-l pe foc si cand acestea s-a incins, da-i culoare ruladei;
Stinge cu vin roze si ia de pe foc;
Pune vasul de aluminiu in Crock Pot si seteaza timpul de gatire de 3 ore si programul “low”;
Pune capacul si lasa-l sa se gateasca;
Cu 15 min inainte de final, adauga sosul de soia;
Pofta buna!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii