Spalam ceapa si leurda si le tocam.
In aparatul de gatit, punem ceapa si leurda tocate. Adaugam rosiile uscate si o lingura ulei.
Carnea o spalam si o stergem cu un servet de hartie. O asezam in vasul de ceramica. Turnam vinul. Presaram sare, piper. Intoarcem carnea pe toate partile apoi o lasam cu partea mai grasa in jos.
Asezam capacul si pornim aparatul de gatit, alegand functia low si timpul de gatire 6 ore.
La jumatatea programului, am intors carnea pe partea cealalta.
La sfarsitul programului, aparatul trece automat pe functia de pastrare cald.
Nu va spun ce miros imbietor am avut in bucatarie, dar fara abur sau caldura excesiva. A "tors" cuminte tot timpul de gatire!
Briosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...
Briose cu afine - reteta de briose pufoaseCartofii boieresti sunt un fel de mancare simplu de preparat, ieftin si cu ingrediente la indemana oricui.
Cartofi boieresti - simplu si bunSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorSaratelele cu branza sarata sunt gustari delicioase si crocante, perfecte pentru a satisface pofta de sarat si de gust...
Saratele cu branza sarata - gustarea perfectaAdor aparatul de gofre Duraceramic Breville pe care l-am castigat la un concurs cu ceva timp in urma, asa ca l-am pus la...
Desert gofre cu visine• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...
Coulis de capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii