Tăiem carnea în cuburi potrivit de mici, o stropim cu puţin ulei (două linguri), o aşezăm în vasul slow cooker-ului şi setăm timpul pentru o oră jumătate folosind funcţia high.
Adăugăm apoi legumele tăiate în rondele/cuburi potrivite, sărăm după gust şi colorăm cu suc de roşii.
Acoperim vasul şi setăm timpul pentru o oră jumătate, folosind funcţia high, fără a mai ridica capacul în tot acest timp.
Se serveşte cald. Poftă buna!
Prajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaAm vazut aceasta reteta acum mai mult timp pe blogul Laurei Laurentiu si am salvat-o cu gandul sa prepar si eu aceste...
Fursecuri cu unt si cocosO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii