Spalam ceapa si leurda si le tocam.
In aparatul de gatit, punem ceapa si leurda tocate. Adaugam rosiile uscate si o lingura ulei.
Carnea o spalam si o stergem cu un servet de hartie. O asezam in vasul de ceramica. Turnam vinul. Presaram sare, piper. Intoarcem carnea pe toate partile apoi o lasam cu partea mai grasa in jos.
Asezam capacul si pornim aparatul de gatit, alegand functia low si timpul de gatire 6 ore.
La jumatatea programului, am intors carnea pe partea cealalta.
La sfarsitul programului, aparatul trece automat pe functia de pastrare cald.
Nu va spun ce miros imbietor am avut in bucatarie, dar fara abur sau caldura excesiva. A "tors" cuminte tot timpul de gatire!
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor Oare este un lucru normal să realizezi că nu ai făcut niciodată prăjitura ta preferată? haha:)). Am făcut...
Desert prajitura DobosMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii