Se scot cateva frunze de andive pentru a le folosi mai tarziu ca decor restul se taie. La fel procedam si cu celelalte ingrediente (toate se pot taia cuburi mai mari). Se face maioneza dintr-un galbenus crud si unul fiert cu ulei, mustar si lamaie, iar la final pentru a obtine o salata light punem si smantana.
Frunzele de andive se stropesc cu zeama de lamaie. Se amesteca toate ingredientele (andivele, surimi, porumb, cartof si maioneza) si putem folosi frunzele lasate pentru decor punand in ele salata.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii