Salta de Andive cu Surimi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 2 andive
  • - 300 g surimi
  • - 300 g porumb
  • - 1 cartof fiert
  • - 2 oua pt maioneza si mustar
  • - 2 linguri smantana
  • - 1 lamaie
  • - sare

Mod de preparare

Se scot cateva frunze de andive pentru a le folosi mai tarziu ca decor restul se taie. La fel procedam si cu celelalte ingrediente (toate se pot taia cuburi mai mari). Se face maioneza dintr-un galbenus crud si unul fiert cu ulei, mustar si lamaie, iar la final pentru a obtine o salata light punem si smantana.

Frunzele de andive se stropesc cu zeama de lamaie. Se amesteca toate ingredientele (andivele, surimi, porumb, cartof si maioneza) si putem folosi frunzele lasate pentru decor punand in ele salata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ce mancaruri poti face cu prune - cele mai bune 10 retete

Ce mancaruri poti face cu prune - cele mai bune 10 retete

Ce mancaruri poti face cu prune - cele mai bune 10 retete
Evantai din carne de porc cu legume

Evantai din carne de porc cu legume

Evantai din carne de porc cu legume
Barcute din vinete cu arpagic rosu

Barcute din vinete cu arpagic rosu

Barcute din vinete cu arpagic rosu
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu foi si gem de prune
1
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Reţetă de preparare a papanaşilor
2
Romania

Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor
Salata de iarna asortata
3
Conserve, muraturi

Salata de iarna asortata

Salata de iarna asortata
Prajitura Fanta
4
Romania

Prajitura Fanta

Prajitura Fanta
Prajitura 2 creme
5
Romania

Prajitura 2 creme

Prajitura 2 creme