Pentru inceput toate legumele se spala bine.
Castravetii se curata in totalitate sau pentru un aspect mai deosebi acestia se curata partial. Dupa ce au fost curatati acestia se taie feliute subtiri.
Rosiile se taie pe jumatate, li se taie cotoarele dupa care se taie pe orizontale si in final se taie feliute subtiri,
Ceapa se taie julien.
Ardeiul la randul lui se taie asemanator ca rosiile.
Mararul se adauga tocat marunt peste toate legumele.
Separat se face dressing pentru salata, amestecand uleiul, otetul, sarea si delikatul. Dupa ce s-a amestecat bine dressing-ul se toarna peste legume.
Compozitia rezultata se incorporeaza bine cu putin piper.
Se poate servi cu marar pe deasupra sau diferite moduri de decorare.
Eu am umplut un ardei gras cu salata, dupa care am format un cosulet.
Aceasta salata este foarte racoritoare in zilele foarte calduroase de vara.
Se serveste foarte bine alaturi de o friptura la gratar, cat si simpla sau alaturi de alte preparate.
Pofta buna! ! !
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii