Se fierb ouale tare si se dau pe razatoare. la fel se dau pe razatoare branza si conserva de carne. Apoi se aseaza un strat de maioneza, unul de oua rase, unul de branza, apoi se pune carnea. Se aseaza in straturi subtiri dupa care punem maioneza. Mai asezam cate un strat din fiecare apoi iar maioneza. Eu fac cate 3 straturi din fiecare apoi pun maioneza. Se serveste rece.
rece
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustUn pranz rapid si bun! #gatescpentruocarte
Pulpe de pui la tigaieDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii